Facebook

Cikkek

  • Luxusautóban szexizik Bódi Sylvi: fotó!
    Bódi Sylvi legújabb fotójától dobtunk egy hátast: luxus és szexiség a köbön. 
  • Az utolsó szamuráj - Lexus LS500h menetpróba
    Lehet, hogy SUV-ba vagy kisbuszba szoktak át a fontos emberek, de a Lexus nem adta fel: bemutatta az egyetlen exportképes japán luxuslimuzin, az LS ötödik generációját. Naná, hogy hibrid hajtással, ami nem jogosít ugyan zöld rendszámra, de a valószerűtlen komforttal és a különleges utastéri anyagokkal együtt igazi mozgó relaxációs központtá teszi, a dizájn pedig szó szerint penge. Vajon mire elég mindez a dízel S-Mercik és Audi A8-ak hegemóniájával szemben?
  • Luxusautóval fotózták le Gáspár Győzőt
    Gáspár Győző nem titkolja, szereti a szép kocsikat, ezúttal a belvárosban fotózkodott egy luxusautóval. Azt egyelőre nem tudni, kié a járgány.
3D Carbon Decor PDF Nyomtatás E-mail

CarbonDecorFólia anyaga


Szereted követni a divatot az autózás területén?

Idős, unalmas autódat kicsit vagy komolyabban feldobnád?

Autód törött műanyag alkatrészeinek javítási nyomait eltüntetnéd?


A CarbonDecor neked is a tökéletes megoldás lesz.
Az eddig ismert fényes felületű Carbon fólia helyett úgynevezett 3D felületű fóliát alkalmazunk.

Ezt a térhatású anyagot installálva kifejezetten látványos eredmény születik és jobban felveszi a versenyt a valódi Carbon felülettel mint a korábban kapható hasonló fényes anyagok. Felhasználható autók külső- és belső felületein, motorkerékpárokon, de a teljes felhasználásra csak a fantázia szab határt. Műanyag, fényezett és üvegfelületekre egyaránt ragasztható.

Ívelt felületeken is tökéletesen alkalmazható, de természetesen csak egy bizonyos fizikai határig.

Néhány ötlet a felhasználási területekről a teljesség igénye nélkül, amelyekről folyamatosan bővülő fotóink is megtekinthetőek: középkonzol, légbeömlő, szellőző- és hűtőrács, szemöldök, műszerfal panel, kilincs, külső tükör hátfal, oszlop, sárvédő ív, motorháztető, küszöb, ablaktörlő kar, bukócső (versenyautó), rendszámtábla világítás takaró burkolat, tanksapka fedél, stb.

Lehetőség szerint a fóliázandó elemeket a helyükön vonjuk be a 3D Carbon anyaggal. Ahol a minőség és a lehetősségek megkövetelik, ott a környezetből kiemeljük az adott elemet vagy annak környezetét tesszük „munkaképessé”.

Csináltass egyedi megjelenést autódnak. Az biztos, hogy a 3D CarbonDecor fóliázás után nem jön veled szemben hasonló.

Csak a saját fantáziád a határ.

Gyere és alkossunk együtt! Mi leszünk a Te kezed, Te leszel a Mi fantáziánk!!!